DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster och DevCore implementerar nu Salesforce för kunden med Marketing Automation-verktyget Pardot.

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och lead-generering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Med Pardot ökas sin pipeline, genereras högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräknas avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapas segmenterade listor som är skräddarsydda efter era exakta specifikationer och distribueras samt administreras marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare och optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Mer om Salesforce CRM hittar du här.

Läs mer om Pardot här.

Behöver du hjälp att optimera sälj och marknadsföringen på ditt företag?

Vi är experter på Salesforce som arkitekter, utvecklare och administratörer.

Kontakta oss

More news and tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Read more

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Read more

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser