microsoft azure laptop microsoft 365

Viktigt att agera nu för att få din organisations data från Teams, Microsoft 365 och Azure, att hanteras i Sverige.

Azure och Microsoft 365 har ett sista datum för agerande som vi vill uppmärksamma dig på.

31/5 är sista möjligheten att anmäla flytt av din organisations Microsoft 365-data. Er data kan då migreras från nuvarande europeiska datacenter till de datacenter som nyligen öppnats i Sverige, om anmälan sker senast sista maj annars försvinner möjligheten att göra det framåt!

Har du inte själv access så meddela berörd person inom din organisation. Data som kan migreras gäller Microsoft 365, SharePoint Online, Exchange och Teams med mera. Du ansöker genom att bocka i ”I want my organization’s core customer data at rest to migrate to Sweden” i din organisations Microsoft 365 admin center.

Mer från Microsoft om hur du begär din dataflytt

 

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna med allt inom Microsoft 365, SharePoint, Azure, Teams och Exchange och som IT-konsulter inom Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely samt generell utveckling förstås.

Hör gärna av dig direkt till vår VD David på: info@devcore.se det går också jättebra att ringa kontoret på 08-24 40 30. Vi hjälper gärna till. 😊

More news and tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Read more

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Read more

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser