DevCore är hemkomna från en helg i skärgården

Vi tog med oss hela företaget ut i Stockholms skärgård, resan gjorde vi för att umgås och ha kul men även för att slå våra kloka huvuden ihop, ta del av bilderna och info om resan här.

Vi tog oss ut med båt ut i Stockholms södra skärgård och Rögrund där helgen spenderades med kajakpaddling, grillning, spel samt lekar av olika slag, kallbad, bastu och badtunna.

Vi passade även på att slå våra kloka huvuden ihop, kläcka nya idéer och göra oss redo för kommande utmaningar, att lösa nya uppgifter och starta ytterligare uppdrag - allt det som vi brinner för.

Vi vill passa på att tacka alla kollegor (och vänner) för ännu en lyckad vårresa. Nedan kan du ta del av bilderna.

Här hittar du vårt inlägg på LinkedIn - följ oss gärna där och få reda på det senaste!

 

 

 

Söker du nytt jobb inom Umbraco, Optimizely, SharePoint, Microsoft 365, Salesforce, Dynamics eller nätverk?

Eller söker ditt företag hjälp med något av ovan?

Kontakta oss

More news and tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Read more

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Read more

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser