Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

DevCore har sedan tidigare haft Salesforce-utvecklare på plats hos kunden. Men nu har ett nytt uppdrag startats då mer affärsutveckling sker i organisationen, vilket kräver support och vägledning av flera konsulter. Avtalet gäller direkt mellan DevCore och fastighetsbolaget.

DevCore har stor erfarenhet inom CRM-utveckling och har varit partner med Salesforce sedan 2011. 

De löpande konsulttjänsterna för kunden kommer främst att vara Salesforce-utveckling, Salesforce-projektledning, Salesforce-systemarkitektur och Salesforce-administration. Konsultarbetet omfattar Salesforce CRM och eventuella närliggande tjänster. Initialt fokus kommer att ligga på processer inklusive processmonitorering, övervakning men även Dynamics 365-support kan tillkomma.

 

Är du nyfiken på Salesforce eller Dynamics?
Behöver du hjälp med CRM?

Vi är CRM-specialister och kan svara på alla dina frågor och funderingar.

Kontakta oss idag

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

More news and tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Read more

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Read more

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser