DevCore går från bidrag till långsiktig partner med Barncancerfonden

På DevCore har välgörenhet alltid varit en viktig del av vår verksamhet. Vi är stolta över att kunna säga att vi genom åren har bidragit till många viktiga organisationer som ligger oss varmt om hjärtat. I år har vi valt att bli långsiktiga partners med Barncancerfonden. För oss är det ett val att göra skillnad – som känns extra meningsfullt både för bolaget och för våra medarbetare.


Barncancer - en av de vanligaste dödsorsakerna än idag

Barncancer är än idag en av de vanligaste dödsorsakerna bland barn i Sverige. Därför har vi valt att ingå samarbete med Barncancerfonden i hopp om att öka överlevnaden.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde ha nått varandra. Ändå bildar de en av de vanligaste dödsorsakerna för barn i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans delar vi ordet och gör skillnad för barn med cancer.

Vi har blivit långsiktiga samarbetspartners i hopp om att göra skillnad

Idag överlever 85 procent av de barn som insjuknar i cancer. Det är bra, men vi får aldrig sluta kämpa för de 15 procent som inte klarar sig. Vi har därför valt att ingå samarbete med Barncancerfonden, som långsiktiga partners, i hopp om att fler barn ska överleva sin cancer och kunna få leva ett gott och långt liv.

Med forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever uppemot 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva och kunna leva ett gott och långt liv. För att nå dit behövs mer stöd till Barncancerfondens viktiga arbete. Gör det du kan du med – här kan du bidra.

 

Stöd Barncancerfondens viktiga arbete du också

Vi är otroligt stolta över att vara en del av Barncancerfondens viktiga arbete, och vi hoppas att fler företag och individer vill göra samma sak. Varje bidrag gör skillnad, och tillsammans kan vi skapa en framtid där inga barn förloras till cancer. Vill du också vara med och bidra? Mer om hur du kan stötta Barncancerfondens arbete.

 

 

Har du frågor om välgörenhet eller om hur vi kan stötta ditt bolag som IT-konsulter? - Hör gärna av dig!

Kontakta oss

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

DevCore fortsätter sitt partnerskap och samarbete med Barncancerfonden

Sedan mars 2024 har DevCore varit stolt långsiktig partner till Barncancerfonden. Vi vill bidra i kampen mot barncancer – både genom ekonomiskt stöd och med vår expertis inom webbutveckling. Våra insatser fortsätter, och vi uppmuntrar fler att göra vad de kan för att alla barn ska få chansen till ett långt och friskt liv.

Läs mer

Få ut mer av ert Salesforce - värdefulla lösningar för din organisation

Har ni investerat i Salesforce, men känner att ni inte riktigt får ut allt ni kan av systemet? Många företag upplever att deras CRM kan göra mycket mer än vad de använder det till - och det finns ofta mer att hämta - som att automatisera säljprocesser, förbättra kundservice, eller integrera med verksamhetssystem. Här är några utmaningar företag stöter på, och hur vi kan lösa dem.

Läs mer

Ny IT-projektledare på DevCore - välkommen Malin!

Malin har klivit innanför dörrarna på DevCore och kommer som en frisk fläkt med erfarenhet och energi. Hon kommer stärka vårt team som IT-projektledare, främst för att stötta både kunder och konsulter inom områden som SharePoint, intranät, Microsoft 365 – men även Salesforce och CRM.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser