Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.


1. Avtalshantering

Vårt avtalssystem samlar alla avtal på ett ställe och skickar påminnelser i god tid, så att vi alltid hinner omförhandla, förnya eller säga upp avtal innan de löper ut. Systemet hanterar alla typer av avtal, såsom konsult-, kund- och leverantörsavtal. Avtalen arkiveras säkert och är enkla att söka upp.

När ett avtal har signerats digitalt i Scrive, skickas det automatiskt och säkert som en PDF till vårt avtalshanteringssystem. Systemet är integrerat med vårt intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365.

Tidigare krävdes manuell scanning och fysiska signaturer. Nu sker allt digitalt, vilket sparar oss tid och minimerar risken för fel. Det är tillgängligt och flexibelt för användarna, vilket gör vårt arbete både effektivare och säkrare.
Läs mer om vår avtalshantering här.

 

2. Ärendehantering

Vår ärendehantering är perfekt för IT-supporten och förvaltningsärenden. Systemet ger oss full koll på alla inkommande ärenden. Vi tilldelar till rätt person, kategoriserar, kommenterar och följer upp med statistik och historik. Ärenden kan enkelt mejlas in av våra kunder, och vi kan svara direkt i systemet.

Vår ärendehantering är integrerad med vårt intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365. Systemet är tillgängligt och flexibelt, och vi kan vara trygga i att våra kunder får rätt hjälp - även under semestertider eller när nyckelpersoner är frånvarande.
Läs mer om vår ärendehantering här.

 

3. Frånvarohantering/resursplanering

Här hanteras all typ av ledighet, från sjukanmälan och semesteransökningar till planering av konsulternas kund-, kontors- eller hybridarbete.

Med några klick kan man enkelt ansöka om semester eller annan ledighet samt mejla in sin sjukanmälan direkt till systemet. Det är även lätt att registrera varifrån man arbetar.

Systemet ger en överblick över all frånvaro i organisationen och i teamen, vilket gör det enkelt för team leads och ansvariga att planera arbetsdagarna.

Vår frånvaro- och resurshantering är integrerad med vårt intranät, Teams och SharePoint i Microsoft 365. 
Läs mer om vår frånvarohantering här.

 

Tänk dig en vardag där:

  • Du aldrig missar en deadline eller en viktig avtalsförhandling. 

  • Varje ärende och fråga hanteras effektivt, även när teamet är på semester.

  • Din personal kan ansöka om semester eller rapportera sjukfrånvaro med några enkla klick.

  • All information är alltid tillgänglig och uppdaterad, vilket ger trygghet och sinnesro.

  • Du har en fungerande digital arbetsplats som sparar dig massor av tid och resurser.


Integrerade lösningar

Våra appar fungerar sömlöst med Microsoft Teams och på intranätet med kraftfull dokumenthantering i SharePoint. Allt är säkert och smidigt.

Det krävs inga extra inloggningar eller fler licenser. 
Läs mer om våra SharePoint-appar här.

 

Är du redo för säkrare och bättre arbetsprocesser? 

Vi är specialister på SharePoint, Teams och intranät i Microsoft 365. 
Vi hjälper dig att nå en digital arbetsplats med rätt IT-lösningar.

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, som hanterar över 30 användare, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Läs mer

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Läs mer

Att vi själva använder våra SharePoint-appar ger dig trygghet

I vårt arbete som IT-specialister använder vi flitigt de appar som vi själva har byggt och som vi erbjuder våra kunder. De används i hela vår verksamhet och i de olika teamen. SharePoint-apparna frigör resurser och tid, vilket gör att vi kan fokusera på viktigare saker än att manuellt behöva ta hand om tidskrävande administration.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser