Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.


Snabb leverans och ett agilt arbetssätt

Med en tight deadline krävs både snabbhet och precision. Vårt team arbetade agilt för att säkerställa snabba leveranser och flexibilitet. Genom omfattande testning säkerställde vi att den nya designen fungerade sömlöst på alla enheter och webbläsare.

Resultatet blev en modern, luftig och användarvänlig startsida som uppskattades av både anställda och deltagare på bolagsstämman.

Nyckelroller och teknisk expertis

DevCore hade en nyckelroll i projektet med våra erfarna utvecklare i teamet. Vi hanterade överlämningen från designbyrån och ansvarade för kritiskt frontend-arbete, inklusive implementeringen av en ny navigationsmeny.

Vi använde Optimizely CMS, baserat på .NET Core, samt moderna tekniker som JavaScript och SCSS för att förbättra prestanda och användarupplevelse.

Positivt mottagande och framtida utsikter

Den nya startsidan lanserades i tid och mottogs mycket positivt. Kunden och användarna uppskattade den moderna designen och förbättrade menynavigeringen. Vår insats har stärkt förtroendet extra för vårt team och öppnat fler dörrar för framtida projekt med kunden.

Citat från kundens anställda

  • Great work and congratulations to all!
  • …the quality of the site is outstanding!
  • Amazing work the site looks fantastic.

Läs mer om projektet

Vill du veta mer om detta projekt och hur vi hjälpte vattenteknikbolaget att modernisera sin webbplats?

Läs vårt detaljerade kundcase här.

 

Letar du efter en riktig bra webbyrå till ditt bolag?

Kontakta oss idag och se hur vi kan hjälpa din verksamhet att uppnå era webbmål!

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Läs mer

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Läs mer

Att vi själva använder våra SharePoint-appar ger dig trygghet

I vårt arbete som IT-specialister använder vi flitigt de appar som vi själva har byggt och som vi erbjuder våra kunder. De används i hela vår verksamhet och i de olika teamen. SharePoint-apparna frigör resurser och tid, vilket gör att vi kan fokusera på viktigare saker än att manuellt behöva ta hand om tidskrävande administration.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser