Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.


Utmaningen

Föreställ dig att ditt företag står inför en viktig företagshändelse. Startsidan på er webbplats, företagets digitala ansikte utåt, behöver en akut uppdatering. Den åtta år gamla designen speglar inte längre er moderna verksamhet. Pressen ökar, och ni behöver en snabb och effektiv lösning.

Lösningen

Er pålitliga webbpartner kliver in och är redo att ta sig an uppdraget med tight deadline. Det agila teamet arbetar intensivt under en månad, med full fokus på snabbhet och precision.

Genom nära samarbete med ert team, och med stöd från sina projektledare, utvecklare och mjukvarutestnings-specialister, levererar de en modern och responsiv webbplats som möter era höga krav.

Genomförandet

Med hjälp av förbättrande tekniker och lösningar förvandlades designen till en funktionell och användarvänlig startsida.

Utvecklarna säkerställde att den nya designen fungerade sömlöst på alla enheter och webbläsare, vilket resulterade i en förbättrad användarupplevelse som inte bara ser bra ut, utan också fungerar smidigt.

Resultatet

Tack vare snabba och effektiva insatser av er webbpartner, tillsammans med er, lanserades er nya startsida i tid och togs emot med stor entusiasm. Du, dina medarbetare och besökarna på ert event uppskattar den moderna designen och den förbättrade navigeringen.

Med en trygg och lyhörd webbpartner som alltid finns där för dig, är det möjligt att få hjälp med det mesta i webbväg. Detta är ett exempel på det. Vi hjälper våra kunder som en trygg och tillgänglig webbpartner, med allt från litet till väldigt stort. Läs mer:

 

Behöver ditt företag en pålitlig webbpartner?

På DevCore känner vi våra kunder och har erfarenhet och kunskap av massvis av webbprojekt. Vi är din webbyrå i Stockholm.

Kontakta oss idag

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.

Läs mer

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Läs mer

Att vi själva använder våra SharePoint-appar ger dig trygghet

I vårt arbete som IT-specialister använder vi flitigt de appar som vi själva har byggt och som vi erbjuder våra kunder. De används i hela vår verksamhet och i de olika teamen. SharePoint-apparna frigör resurser och tid, vilket gör att vi kan fokusera på viktigare saker än att manuellt behöva ta hand om tidskrävande administration.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser