DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.


Projektets omfattning

DevCore ansvarar för projektledning, front-end, webbutveckling, webbarkitektur, strategi, ny design, löpande support och andra förbättringar. Målet är att skapa en modern och funktionell webbplattform som möter kundens höga krav.

Från WordPress till Umbraco

Den befintliga webbportalen, som är byggd i WordPress, omarbetas nu till den mer användarvänliga .Net 8 och kraftfulla Umbraco CMS-plattformen. Projektet inkluderar:

  • Design och UX
  • Implementation och förbättrad funktionalitet
  • Produktionssättning i kundens IT-miljö
  • Löpande support och förbättringar

Digitala verktyg för bättre hälsa och säkrare vård

Inom e-hälsa (eHealth) används digitala verktyg för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och en säkrare samt effektivare vård. Kunden samarbetar med olika aktörer inom e-hälsans ekosystem för att erbjuda innovativa IT-lösningar.

Kundbasen inkluderar läkare, tandläkare, farmaceuter och annan vårdpersonal i både sluten- och öppenvård. Deras mjukvaruprodukter stödjer medicinsk och organisatorisk verksamhet på mottagningar, apotek, laboratorier, sjukhus och sociala institutioner.

 

Är det dags för en ny webb? 
Behöver du uppgradera er webbplats?


Med lång erfarenhet av webbprojektledning, utveckling, UX, design, analys och support är vi redo att hjälpa dig.

Vill du veta mer? Våra webbspecialister svarar gärna på dina funderingar.


Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

DevCore fortsätter sitt partnerskap och samarbete med Barncancerfonden

Sedan mars 2024 har DevCore varit stolt långsiktig partner till Barncancerfonden. Vi vill bidra i kampen mot barncancer – både genom ekonomiskt stöd och med vår expertis inom webbutveckling. Våra insatser fortsätter, och vi uppmuntrar fler att göra vad de kan för att alla barn ska få chansen till ett långt och friskt liv.

Läs mer

Få ut mer av ert Salesforce - värdefulla lösningar för din organisation

Har ni investerat i Salesforce, men känner att ni inte riktigt får ut allt ni kan av systemet? Många företag upplever att deras CRM kan göra mycket mer än vad de använder det till - och det finns ofta mer att hämta - som att automatisera säljprocesser, förbättra kundservice, eller integrera med verksamhetssystem. Här är några utmaningar företag stöter på, och hur vi kan lösa dem.

Läs mer

Ny IT-projektledare på DevCore - välkommen Malin!

Malin har klivit innanför dörrarna på DevCore och kommer som en frisk fläkt med erfarenhet och energi. Hon kommer stärka vårt team som IT-projektledare, främst för att stötta både kunder och konsulter inom områden som SharePoint, intranät, Microsoft 365 – men även Salesforce och CRM.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser