DevCore fortsätter sitt partnerskap och samarbete med Barncancerfonden

Sedan mars 2024 har DevCore varit stolt långsiktig partner till Barncancerfonden. Vi vill bidra i kampen mot barncancer – både genom ekonomiskt stöd och med vår expertis inom webbutveckling. Våra insatser fortsätter, och vi uppmuntrar fler att göra vad de kan för att alla barn ska få chansen till ett långt och friskt liv.


Tillsammans kan vi göra mer - mot barncancer

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer, men tack vare forskning och behandling överlever idag 85 procent av de drabbade barnen. Barncancerfondens, och vårt mål, är att se till att den siffran fortsätter att stiga – tills alla barn får överleva och leva ett långt och gott liv.

Vi är stolta över att vara en del av den här kampen och hoppas att fler företag och individer väljer att göra detsamma. Varje bidrag gör skillnad. Vill du också vara med och bidra? Läs mer om hur du kan stötta Barncancerfonden här.

 

Vad betyder partnerskapet i praktiken?

Vårt partnerskap med Barncancerfonden innebär inte bara ekonomiskt stöd. Vi bidrar även genom våra specialistkompetenser. Till exempel har vi hjälpt Barncancerfonden med deras webbutveckling, så att de kan kommunicera sitt budskap ännu tydligare och nå ut till fler som kan göra skillnad.

Vi ser detta som en möjlighet att göra det vi är bäst på för en god sak – ett sätt att kombinera vår yrkesskicklighet med vårt engagemang.

 

Läs mer: 
I mars 2024 gick DevCore från bidrag till långsiktig partner med Barncancerfonden

 

 

Har du frågor om välgörenhet eller hur vi kan hjälpa ditt företag med er IT-strategi? - Hör gärna av dig!

Kontakta oss

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Få ut mer av ert Salesforce - värdefulla lösningar för din organisation

Har ni investerat i Salesforce, men känner att ni inte riktigt får ut allt ni kan av systemet? Många företag upplever att deras CRM kan göra mycket mer än vad de använder det till - och det finns ofta mer att hämta - som att automatisera säljprocesser, förbättra kundservice, eller integrera med verksamhetssystem. Här är några utmaningar företag stöter på, och hur vi kan lösa dem.

Läs mer

Ny IT-projektledare på DevCore - välkommen Malin!

Malin har klivit innanför dörrarna på DevCore och kommer som en frisk fläkt med erfarenhet och energi. Hon kommer stärka vårt team som IT-projektledare, främst för att stötta både kunder och konsulter inom områden som SharePoint, intranät, Microsoft 365 – men även Salesforce och CRM.

Läs mer

Barncancergalan 2024 – stöd kampen mot barncancer den 30 september

Som stolt partner till Barncancerfonden vill vi påminna om att Barncancergalan 2024 sänds den 30 september kl. 20.00, direkt från Berns i Stockholm.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser