Vad gör oss unika? - Våra medarbetares insikter om DevCore

Vi brukar säga att vi är mer än bara ett IT-konsultbolag. För att fånga vad som gör oss unika genomförde vi en anonym undersökning bland våra medarbetare. Resultatet? Svar som både överraskade, inspirerade – och som fick oss att skratta.


Vad säger vi om oss själva? En inblick i DevCore-själen

Vi har alltid pratat om att vi är något mer än bara ett IT-konsultbolag. Men vad innebär det egentligen? För att få svar på den frågan beslutade vi oss för att göra en undersökning internt, genom ett anonymt formulär där vi bad medarbetarna att beskriva företaget. Resultatet? En samling insikter som är både träffsäkra och lite knasiga.

Så vad är DevCore, enligt våra medarbetare?

Vi kokade ner svaren till några kärnvärden som beskriver vad vi står för. Här är några av de ord som kom upp gång på gång: familjärt, kompetent, flexibelt, och personligt.

Vi är stolta över att vi är ett sammansvetsat team där alla kan vara sig själva. Våra kunder får inte bara en leverantör – de får en dedikerad partner som löser deras problem och hjälper dem att växa.

Men det är inte allt. Våra kollegor lyfte fram något som verkligen definierar oss: vi brinner för våra kunder och går alltid "the extra mile" för att leverera de bästa lösningarna. Och vi gör det med ett leende på läpparna.

 

Några guldkorn från undersökningen

Här delar vi med oss av de lite mer kreativa svaren. Som när vi bad om en beskrivning av DevCore som person:

"DevCore är som Clark Kent – diskret till vardags men räddar dagen när det behövs."

Eller denna pärla:

"DevCore är som en hockeyfrilla – business up front, party in the back!"

Och kanske den här filosofiska funderingen:

"Vi är Tigger från Nalle Puh – alltid redo för en utmaning och med massor av energi!"

Så, vad gör oss speciella?

När vi analyserade svaren insåg vi att det som verkligen gör oss speciella är kombinationen av humor och professionalism. Vi har höga krav på oss själva, men vi tar inte oss själva på för stort allvar. Vi gillar att skämta, skratta, och ha roligt tillsammans – men när det gäller att leverera till våra kunder är vi alltid på topp.

Vi tror på långsiktiga relationer, både med våra kunder och inom teamet. Vi är stolta över vår bredd av kompetens och vår förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

 

Nyfiken på hur våra värden kan göra skillnad för ditt företag?

Hör av dig, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig att växa med våra skräddarsydda IT-lösningar.

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från kris till kontroll - DevCore tar över Dynamics 365 för skönhetsjätte

En ledande distributör inom skönhetsprodukter stod inför ett stort problem. Deras Microsoft Dynamics 365 CRM-system, som hanterar över 30 användare, hade blivit ett hinder snarare än en tillgång. Efter att ha sagt upp sitt tidigare samarbete på grund av missnöje, vände de sig till oss på DevCore för att snabbt ta över och lösa både akuta och långsiktiga problem.

Läs mer

Tre SharePoint-appar vi själva använder och hur de hjälper vår verksamhet

Vi utvecklar och bygger SharePoint-appar och lösningar för företag i alla storlekar och branscher. Många av dessa appar använder vi också i vår egen verksamhet. Här listar vi tre appar som vi själva använder och berättar om hur de hjälper oss att spara tid, minimera fel och förbättra våra processer.

Läs mer

Att vi själva använder våra SharePoint-appar ger dig trygghet

I vårt arbete som IT-specialister använder vi flitigt de appar som vi själva har byggt och som vi erbjuder våra kunder. De används i hela vår verksamhet och i de olika teamen. SharePoint-apparna frigör resurser och tid, vilket gör att vi kan fokusera på viktigare saker än att manuellt behöva ta hand om tidskrävande administration.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser