Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

DevCore lanserar ny webbplats i Episerver för branschtidning

Nu har webbplatsen för branschtidningen lanserats, kundens är ett bolag inom teknik- och ekonomitjänster. DevCore har stått för projektledning av hela projektet samt byggt och designat siten.

Read more

DevCore gick live idag med ny uppdatering av site för bolag inom eldistribution

Webbplatsen har gått live idag, den har fått ett nytt utseende och innehåll medan delar av funktionaliteten i botten är kvar sedan tidigare.

Read more

Nu lanserar DevCore ny webbplats för stort bolag inom livsmedelsbranschen

Ny webblansering för stort bolag inom livsmedelsbranschen. I höstas byggde och lanserade DevCore kundens inspirations-hubb på en ny Episerver-plattform, och parallellt har man också arbetat med att bygga deras ”vanliga” site, som nu också har lanserats.

Read more
Microsoft Partner Gold Application Development, Gold Apllication Integration, Gold Cloud Platform, Gold DevOps, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

DevCore uppnår guldnivå inom DevOps som Microsoft partner

DevCore har länge anammat DevOps principer och är bekväma med verktygen. Sedan tidigare har DevCore guldnivå inom Application Development. Att nu också uppnå högsta nivån inom DevOps är ett kvitto på förståelsen inom området i allmänhet och Azure DevOps i synnerhet.

Read more

DevCore bygger och styr Episerver-projekt för världsledande leverantör inom specialteknik

DevCore bygger en helt ny webbplats i Episerver CMS, för världsledande specialtekniksleverantör. DevCore har projektledare samt konsulter på plats hos kund 2-3 dagar i veckan. Samt står för hela projektet inkluderat design och epi-utveckling.

Read more

Nu går DevCore live med ny design och uppdatering av Route Finder 3.0

DevCore leder hela webbprojektet för kunden som är ett stort logistikbolag. DevCore står därmed även för både design samt implementation av den uppdaterade ruttplaneraren (man har här valt att använda sig av Route Finder 3.0) på kundens site.

Read more

DevCore bygger en digital banktjänst

En digital banktjänst byggs med Angular och .NET Core åt en av Sveriges största banker, med konsulter på plats hos kunden. Sedan lanseringen i september har en värdeleverans i veckan gått igenom och fått mycket bra feedback.

Read more

Nu släpps DocuSign-integration till DevCore Avtalshantering

Nu går det att signera dokument elektroniskt för omedelbar signatur och retur med DevCore Avtalshantering.

Read more

DevCore rekryterar ny Salesforce-konsult

Idag började Carl på DevCore. Han kommer att jobba som utvecklarkonsult i Salesforce-teamet han har 1.5 års arbetslivserfarenhet inom Salesforce.

Read more

Sex stycken DevCore-konsulter tog nya Salesforce-cert

Flera DevCore-konsulter tog nya Salesforce-cert i veckan. Det var både Salesforce Certified Platform App Builder och Salesforce Certified Administrator.

Read more

DevCore gav 100 000 kr till välgörenhet, här är vinnarna!

Nu är det klart! Vinnarna av julgåvan på 100 000 kr, blev: Prostatacancerförbundet med Mustaschkampen som fick 50 000 kr, denna organisation valdes ut av DevCore.

Read more

DevCore ger 100 000 kr till välgörenhet.

I år kör vi en omröstning där alla kan delta och rösta på sin favoritorganisation. Röstningen är öppen till och med julafton. Förra året vann Barncanc

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser