Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

DevCore lanserar version två av Episerver-site åt Bolag inom medicinteknik

DevCore har nu lanserat version 2 av .com-siten. DevCore har stått för produktionsledningen och hela bygget av episerver-siten, dessutom ny content. Siten är en ny version av tidigare site men med fräsch kodbas och dark mode som tema.

Read more

Otroligt viktigt med analys av Salesforce-kunder

DevCore ombeds att göra analyser när Salesforce implementation och anpassningar har gjorts ad-hoc och inte enligt best practice och rekommendationer, inför integration med externt system, inför migrering av data från externt system, inför implementation av Salesforce produkt som t ex Service Cloud, Salesforce CPQ eller Pardot, inför onboarding av ny

Read more

Smart "Coronaplanerare" skapad för kund direkt i Microsoft Teams och SharePoint

DevCore har implementerat en smart planerare åt kund, "Coronaplaneraren" är accessbar direkt i Teams. I planeraren kan kunden i Teams ha full översikt och boka in sig på ett av företagets kontor. Medarbetarna kan där boka in sitt arbete på de olika kontoren, och om max antal platser blir bokat spärras det kontoret för fler bokningar, under de angivna tiderna/datumen.

Read more

DevCore utbildar kund i Dynamics 365

DevCore är ute och hjälper bolaget att så effektivt som möjligt gå över till Microsoft Dynamics 365 och utbilda användare i Dynamics 365 samt Dynamics 365 Marketing.

Read more

DevCores Salesforce-konsulter har återigen redovisat sin kunskap genom ytterligare certifikat!

Alla Salesforce-konsulter på DevCore är certifierade och vi jobbar kontinuerligt för att bli bättre och bättre, vilket innebär att våra konsulter backar upp sin kunskap genom nya Salesforce-certifikat.

Read more

Ny version av DevCore Diarieföring åt kommunägt VA-driftbolag

DevCore har anpassat och implementerat DevCore Diarieföring i SharePoint åt kommunägt VA-driftbolag.

Read more

DevCore anställer ny systemutvecklare!

DevCore anställer ny systemutvecklare för att uttöka vårt fantastiska .Net-, Episerver- och Umbraco-team då de behöver förstärkning. Vi välkomnar Linda och hoppas att hon skall trivas hos oss!

Read more

DevCore rekryterar!

Ben har börjat på DevCore, han kommer att arbeta som säljare och stärka upp Sales-teamet. Han har många års erfarenhet av sälj och vi hoppas att han skall trivas hos oss! Välkommen Ben!

Read more
2019 DevCore Salesforce Top Partner of the Year

DevCore blev Salesforce Top Partner of The Year!

DevCore har genom sitt gedigna arbete med Salesforce och som Salesforce-partner blivit Top Partner of The Year. Devcore är Salesforce-experter och har ett stort och mycket erfaret Salesforce-team, där alla är certifierade. I teamet finns projektledare, administratörer och utvecklare, de arbetar med implementation, utveckling och förvaltning.

Read more

DevCore släpper ny site åt bolag verksamt inom medicintekniska produkter

DevCore släpper ny site åt bolag verksamt inom medicintekniska produkter. Siten är byggd för den japanska marknaden. Den är ombyggd från scratch med ny kod samt up-to-date webpack js & scss-funktionalitet.

Read more

DevCore rekryterar ny konsult till nätverksavdelningen!

Då trycket och efterfrågan växer på nätverks- och driftsidan, så har DevCore rekryterat en ny stjärna! Det är en IT-konsult som kommit in på rekommendation av en befintlig kund. Vi välkomnar John till DevCore!

Read more

Redesign av webbplats för DevCore-kund

DevCore har släppt en redesign av webbplats åt en kund, kunden är en stor branschorganisation aktiv inom energi. DevCore har designat, stått för projektledning samt implementation.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser