Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

DevCore tar över drift av Salesforce åt bolag inom rekrytering

DevCore har tagit över drift och förvaltning av Salesforce, åt ett bolag verksamt inom arbetsförmedling och rekrytering

Read more

Ny utvecklare till Salesforce-teamet på DevCore!

Intresset är stort för den världsledande CRM-plattformen, fler och fler får upp ögonen för det kraftfulla verktyget och de otroliga fördelarna som Salesforce CRM innebär.

Read more
Epi Optimizely

Episerver byter namn till Optimizely, vad händer nu?

Episerver byter namn till Optimizely. Namnbytet sker efter sommaren och är en följd av Episervers förvärv av Optimizely förra året. Bolaget ser en starkt växande marknad inom digitala kundupplevelser, där möjligheten till optimering över flera kanaler efterfrågas allt mer.

Read more

Vi rekryterar! Vi söker nu utvecklare inom .NET, frontend eller Salesforce

Har du (eller känner du någon som har) ett par års erfarenhet av utveckling inom .NET, frontend eller Salesforce? Är du driftig, taggad och vill vara en del av ett företag som trots covid fortfarande går starkt?

Read more
Vi stödjer Mustaschkampen 2020

DevCore skänker 25 000 kronor till Mustaschkampen efter kampanj på LinkedIn

DevCore har under november månad haft en Movember-kampanj på LinkedIn där människor har delat sina mustaschbilder samt följt DevCore's sida.

Read more

Pilotprojekt med kvalitetssajt i mindre format!

Idag lanserade DevCore en ny webbplats åt ett bolag som ingår i en större global koncern, verksamt inom medicinsk teknik och bioteknik. Webbplatsen är byggd i Umbraco 8 och är en systersajt till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda sajterna.

Read more

Dela din mustasch-bild på Linkedin och DevCore skänker pengar till Prostatacancerförbundet!

Bilden är från några av förra årets hjältar och deras finfina Movember-mustascher! I år ger DevCore 1000 kr för varje person som går in och like:ar vår Linkedin-sida och även delar med sig av en bild på sig själv med sin Movember-mustasch!

Read more

Hur kan er organisation maximera effektiviteten på ett säkert sätt, under pandemin och i framtiden? DevCore ger nu ett kostnadsfritt webinar på temat!

Under webinaret kommer vi att gå igenom SharePoint intranät och lösningar samt hur ett företag kan maximera effektiviteten samtidigt som medarbetarna är säkra och skyddade.

Read more

Lansering av en femte sajt på Episerver DXP åt ledande nordiskt omsorgsföretag

Nu i veckan lanserade DevCore kundens nya corporate-webb, som blev den femte sajten på företagets Episerver DXP-plattform.

Read more

Salesforce Certified CPQ Specialist – ett kvitto på DevCores gedigna kunskap inom Salesforce

Samtliga Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade och vi jobbar kontinuerligt med att certifiera oss inom olika områden i Salesforce. Ett certifikat fungerar som ett kvitto och bevis på vår stora kunskap och långa erfarenhet inom Salesforce och som Salesforce Partners.

Read more

Missade du vårt live-webinar? Här kan du se den inspelade versionen.

Tycker du att SharePoint uppfattas som något komplext och krångligt? - Tänk om! Otroligt mycket har hänt inom och kring SharePoint. Microsoft 365 är produktivitetslösningen som förenklar och effektiviserar er produktivitet och ert samarbete på företaget med fantastiska appar, molntjänster och säkerhet i världsklass.

Read more

DevCore rekryterar ny webbutvecklare

Hampus började idag och har erfarenhet inom C# och .NET. Han kommer att på DevCore arbeta som webbutvecklare och inom generell utveckling. Vi hälsar Hampus varmt välkommen och hoppas att han skall trivas här på DevCore!

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser