Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

DevCore rekryterar frontend-utvecklare till vår fantastiska webbgrupp!

Det har varit ett stort tryck på webbteamet, med programmering och problemlösning, så det är väldigt uppskattat att Evelina kommer in som en ny stjärna där.

Read more

DevCore vann offentlig upphandling gällande migrering, utveckling och förvaltning av Salesforce för svenskt statligt moderbolag inom näringslivet

DevCore vann den offentliga upphandlingen och ska därmed bistå det statliga bolaget med migrering till nytt CRM-system samt utveckling och förvaltning av Salesforce.

Read more

Salesforce implementeras för kund med Sales Cloud, Service Cloud, Pardot samt integration mot kundens egen applikation

Kunden är ett bolag som bedriver utveckling, drift och underhåll av dokumenthanteringslösningar för bygg- och fastighetssektorn.

Read more

DevCore anställer ny stjärna till Salesforce-teamet

Idag började Ludwig hos oss, vilket alla vi på DevCore är mycket glada över, han kommer att jobba som utvecklare i Salesforce-teamet.

Read more

DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster och DevCore implementerar nu Salesforce för kunden med Marketing Automation-verktyget Pardot.

Read more

DevCore genomför Salesforce-utbildning för anställda på bolag i byggbranschen

Effektiv Salesforce-utbildning för finskt företag inom byggnadsautomation DevCore har nyligen genomfört en innehållsrik Salesforce-utbildning för ett

Read more

DevCore hjälper städ och fix-företag med Salesforce samt integration mot Fortnox

DevCore hjälper kunden med integration mot ekonomisystemet Fortnox och sätter upp säljprocesser med Sales Cloud. Så att kunden skall kunna skapa ordrar och skicka fakturor direkt från Salesforce CRM.

Read more

DevCore har vunnit en ny affär att flytta kunds befintliga CRM-system, Upsales och WebCRM, till Salesforce

Kunden valde att utesluta Upsales och WebCRM helt från sin organisation och i stället flytta till Salesforce, av ett antal skäl: Salesforce ger dem större flexibilitet att växa, både i skala och omfattning, genom möjlighet att bygga självbetjäningsplattformar, communities etc.

Read more

Stor svensk stiftelse tar hjälp av DevCore med analys och implementation av Salesforce för att effektivisera arbetet inom organisationen

DevCore har gjort ett stort förarbete med ordentlig analys av hela organisationen. Man vill ta ett omtag om verksamheten, så att de delar och system som till idag har arbetat isolerat, skall jobba mer produktivt och effektivt tillsammans.

Read more

DevCore startar ett helt nytt projekt åt befintlig kund, denna gång i Salesforce Service Cloud

Kunden är ett bolag aktivt inom området materialhanteringsutrustning och bolaget är en del av en större global koncern. Tidigare har DevCore hjälpt bolaget med utveckling i SharePoint samt byggt kundens webbplats i Episerver, med fortsatt förvaltning.

Read more
DevCore söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team vi är Salesforce Partner sedan 2011

DevCore växer och vi söker drivna Salesforce-utvecklare till vårt grymma Salesforce team!

Om rollen: Som Salesforce-utvecklare arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett, till ett par, projekt som löper parallellt.

Read more

Förstärkning till drift- och nätverksgruppen på DevCore!

Större tryck på säkerhet och drift när så många jobbar hemma under pandemin.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser