Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

Angiveri och tips belönas när DevCore letar ny utvecklare!

DevCore belönar nu angiveri när vi söker med ljus och lykta efter en grym utvecklare. Belöning utgår till tipsare som fått oss att hitta rätt person. Dela gärna denna info!

Read more

DevCore ordnar ny VPN-tjänst för globalt MedTech-bolag

Ett globalt Medtech-bolag hörde av sig till oss med problemet att de hade svårt att få in försäljningsrapporter från sina säljare i Kina. Bolaget i fråga tillverkar och säljer apparatur för medicinsk behandling och har försäljningskontor över hela världen.

Read more

Kommunala bolag köper DevCore Diarieföring på nytt

Idag implementerar DevCore lösningen direkt i nya kundens befintliga IT-miljö. DevCore Diarieföring fungerar direkt i Teams och SharePoint i Microsoft 365.

Read more

Idag lanserade DevCore en ny webbplats inom dokumenthanteringslösningar åt kund

Kunden hade tidigare en webbplats i WordPress CMS men behövde förbättra, förnya och vidareutveckla denna - lösningen blev då att DevCore byggde en ny

Read more

DevCore rekryterar nytt till både webb- och Salesforce-teamet

Nu har Albin börjat i Salesforce-teamet och Björn har börjat som utvecklare i vårt Webb-team. Vi hoppas att de båda skall trivas hos oss och vi ser fr

Read more

DevCore rekryterar ny Salesforce-utvecklare

Salesforce växer så det knakar och idag började en ny stjärna i Salesforce-teamet som kommer att arbeta med Salesforce och tillhörande integrationer samt applikationer.

Read more

Uppdaterad info om DevCore!

Om ni har missat någon information om oss, så kommer här lite uppdaterad sådan: Sedan år 2000 har DevCore hjälpt företag som IT-konsulter med webb- och systemutveckling, CMS, processhantering, Rapporter & Business Intelligence, CRM samt drift, IT-säkerhet och hostingtjänster.

Read more

Ransomeware-attacken drabbade 1500 företag, ta del av webinaret och läs mer om cyberattacken

Cyberattacken ägde rum fredagen den 2 juli, då minst åtta MSPs (managed service providers) drabbades av ransomware som infekterade deras infrastruktur och kunder. Händelsen har enligt uppgift påverkat upp till 1500 företag. Medlemmar i REvil är ansvariga för attacken och de begär 70 miljoner dollar i lösensumma.

Read more

DevCore har byggt integrationer mellan Salesforce och CM1 åt finansbolag

Kunden är verksam inom finansbranschen med att marknadsföra olika upplägg och strategier åt företag på B2B-marknaden.

Read more
Get your free ticket today umbraco codegarden

Umbraco Codegarden startar idag 9-11 juni, öppet för alla!

Idag startar Umbraco Codegarden 2021 och håller på till och med 11 juni. I år är Codegarden gratis och öppet för alla. En unik upplevelse och ett perfekt tillfälle för dig, och ditt team, att ta reda på de senaste innovationerna och inspireras av nya idéer!

Read more

Ny version av Umbraco släppt!

Världens vänligaste CMS har släppt version 8.14 nu i dagarna.

Read more

DevCore lanserar webbplats i Epi med intranätsdel till statlig kund

Kunden är verksam inom arbetsmarknad- och utbildningspolitik, och nu har deras nya publika webbsajt i Episerver gått live. På webbplatsen har det även byggts en sajtdel bakom inloggning, ett intranät.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser