Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Read more

Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Read more

Nytt sommarprojekt: Återläsa gamla backuper åt datorspelsbolag

Uppdraget innebär att hjälpa datorspelsutvecklaren att återläsa data från äldre backup-band och få tillgång till de säkerhetskopierade filerna samt kunna föra över dem till molnet.

Read more

Vill du också slappna av i sommar? - Skaffa DevCores Ärendehantering

Låt dina kunder slippa bli frustrerade över att inte få rätt hjälp i sommar. Vår ärendehantering hjälper oss att koppla av hela sommaren - gör det du också med vetskapen att kunderna är nöjda och får rätt hjälp.

Read more

Förvaltning av Optimizely-webbplats åt stort metallföretag

DevCore tar hand om förvaltningen av ett stort metallföretags webbplats i Optimizely CMS när ett nytt löpande avtal har träffats parterna emellan.

Read more

4 fördelar med Matomo Analytics - ett utmärkt alternativ till Google Analytics (GA4)

Är du inte nöjd med GA4-migreringen? Eller letar du efter ett alternativ som respekterar integriteten och därmed följer GDPR? Då kan det vara dags att gå över till att använda Matomo Analytics.

Read more

Nytt avtal: Utveckling och förvaltning av Umbraco-sajter till hälsoorganisation

Uppdraget innebär löpande support, förvaltning och vidareutveckling av verksamhetens båda sajter byggda i Umbraco CMS, samt uppgradering till senaste versioner.

Read more

Vill du förbättra din Salesforce-upplevelse (UX) och få ett smidigare CRM?

Är du inte riktigt nöjd med hur ert CRM fungerar idag? Vill ni optimera ert Salesforce CRM-system för att passa användarna bättre? Som Salesforce Certified UX Designer kan vi ge din verksamhet ett smidigare CRM.

Read more

Nytt avtal: Excel-ersättare för att kontrollera order och kundinfo i SharePoint

DevCore bygger en specialanpassad lösning i SharePoint åt ett bolag i återvinningsbranschen, lösningen fungerar som Excel-ersättare och hjälper till a

Read more

Vill du också ha en ny terass? - Skaffa DevCores Avtalshantering

Vad kan du få eller vad missar du just nu för att du inte har koll på dina avtal? Vi lyckades förhandla fram nya terrasser och ett nytt kök tack vare DevCores Avtalshantering, utan notifikationerna hade vi säkerligen missat det.

Read more

Nytt avtal: skapa intranät för företags strukturkapital

DevCore skapar ett nytt flexibelt intranät i SharePoint Online (Microsoft 365) åt ett multinationellt utbildningsföretag, projektet innebär att organisera verksamhetens interna strukturkapital.

Read more

Nytt avtal: Förstudie om Salesforce CRM som lösning för mediehus

Målet med förstudien är att säkerställa att Salesforce CRM kan ersätta kundens egenbyggda CRM för kundhantering, subscription management, marketing automation och att kunna hantera, förbättra och effektivisera organisation, system, marknadsaktiviteter och rapportering.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser