Tips & News

Find out about the latest IT tips, what our customers want, what our partners are doing and what's happening at DevCore.

Looking for something specific? Search here or Contact us!

 

DevCore är hemkomna från en helg i skärgården

Vi tog med oss hela företaget ut i Stockholms skärgård, resan gjorde vi för att umgås och ha kul men även för att slå våra kloka huvuden ihop, ta del av bilderna och info om resan här.

Read more

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Read more

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Read more

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Read more

Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Read more

Salesforce är på världsturné: vad tyckte de som var på plats i Stockholm?

Salesforce är världens största CRM och Salesforce World Tour Essentials hölls i Stockholm igår, här berättar vi mer och får reda på vad vår Teamlead Calle och projektledare Fredrik tyckte, som var på plats.

Read more

DevCore söker nya kollegor! Både Salesforce-utvecklare och IT-support/-tekniker

Nu söker vi nya medarbetare till både Salesforce-teamet och till vår drift-, support-, och nätverksavdelning.

Read more

DevCore ger Neuro 10 000 kronor i påskpeng efter omröstning online

Organisationen Neuro fick tiotusen kronor i påskgåva efter en omröstning där DevCore bad personer rösta fram sin favoritorganisation inom välgörenhet.

Read more
episerver optimizely version 12 uppgradering

Dags att uppgradera er webbplats i Optimizely (Episerver) då äldre teknik slutar stödjas

Använder ditt bolag Episerver eller Optimizely CMS för er webbsida? Visste du att det strax är bäst att uppgradera ditt företags webbplats om du vill att den skall fungera optimalt?

Read more

Ny SharePoint-utvecklare började hos oss idag -Välkommen Liam!

Mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren och Liam kommer att bli en del av vårt växande och fantastiska SharePoint-team.

Read more
devcore och younium prenumerationstjänster och salesforce connector

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin hantering av prenumerationsprocesser och enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Read more

SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

Read more

Contact us. We'll help you.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser